Címke: vádemelés

2024. március 30.

Egy értelmi fogyatékos férfit vett rá lopásra egy orosházi fiatal

Közvetett tettesként kisebb értékre üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség és vádiratában végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabására tett indítványt egy 21 éves, büntetett előéletű orosházi férfival szemben, aki egy súlyos fokban értelmi fogyatékos férfit vett rá lopás elkövetésére.
2024. március 30. 08:27 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. március 28.
2024. március 25.
2024. március 17.

Lopásra buzdította lányát egy körösladányi édesanya, vádemelés lett a vége

Kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat a Szeghalmi Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 47 éves körösladányi nővel szemben, aki gyermekét bűncselekmény elkövetésére vette rá. A járási ügyészség indítványa szerint a gyermek által okozott kárt is meg kell majd a terheltnek fizetnie.
2024. március 17. 13:30 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. március 12.

Szalagkorlátnak tolta a másik autót, de nem állt meg segíteni a gerendási sofőr

Cserbenhagyás vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy büntetett előéletű 35 éves gerendási illetőségű, de gyulai tartózkodási helyű férfi ellen, aki megállás nélkül továbbhajtott egy általa okozott közlekedési baleset helyszínéről. 
2024. március 12. 10:12 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. január 24.
2023. december 22.
2023. december 19.

Működő fűkaszával zavarta el a sértettet egy békéscsabai férfi

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására és a bűncselekmény eszközéül használt fűkasza elkobzására tett indítványt egy 50 éves büntetlen előéletű békéscsabai férfi ellen, aki egy működő fűkaszával zavarta el a számára kényelmetlen vendégeket.
2023. december 19. 13:45 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. december 4.

Marihuánát termesztett a kaszaperi férfi és az élettársa

Társtettesként csekély mennyiségű kábítószerre termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 36 éves büntetett előéletű kaszaperi férfival szemben, aki élettársával együtt marihuánát termesztett. A nővel szemben a rendőrség külön eljárást folytatott le.
2023. december 4. 10:55 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. december 3.

Elfogyott a pénze, édesapja bankkártyáját lopta el egy vésztői férfi

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 28 éves többszörösen büntetett előéletű, jelenleg is más ügyben kiszabott jogerős szabadságvesztés büntetését töltő vésztői férfival szemben, aki az édesapját károsította meg – írja a Békés Vármegyei Főügyészség közleménye.
2023. december 3. 13:27 | behir.hu
Tovább olvasom

További programok »

FEL