Határon átívelő barátság

2018. szeptember 9. 11:36 | Szendi Rita

Az Aradi Fotóklub alkotóinak fényképeiből nyílt kiállítás a Lencsési Közösségi Házban szombat délután. Immár tizennegyedik alkalommal érkezett a romániai művésztársaság Békéscsabára a Márvány Fotóműhely meghívására.

 

 

A két alkotókör hosszú évek óta működik együtt és állítja ki elkészült fényképeiket a két városban.

Katona Péter, a Márvány Fotóműhely elnök köszöntőjében arról beszélt, hogy ez alatt az idő alatt a szakmai kapcsolaton túl baráti kapcsolatok is kialakultak a két klub tagjai között. Mircea Boran az Aradi Fotóklub elnöke elmondta, hogy még a nyelvi akadályok sem okoznak problémát, hiszen a fotók sokszor maguktól mondják el történetüket.

Ez alkalommal tizenegy alkotó ötven fényképéből nyílt kiállítás a közösségi házban, amelyet szeptember 28-ig láthatnak az érdeklődők.

 

További programok »

Kultúra

Jövő héten indul a Jankay Art Apartman program

Jankay Art Apartman elnevezéssel indul az ország első képzőművészeti tehetségfeltáró programja augusztus 25-én, Békéscsabán. A művészetek kedvelői a workshopokkal színesített, négy napon át tartó programon ismerhetik meg a meghívott fiatal alkotóművészeket, este pedig bemutatkozó vetítéseket nézhetnek meg az Árpád sor 2. szám alatt.
2022. augusztus 12. 18:46
FEL