Hat balesetben kilencen sérültek szerdán a Békés megyei utakon

2021. június 17. 10:52 | behir.hu

Békésen, Békéscsabán, Orosházán és Szabadkígyóson is helyszíneltek a rendőrök.

 

Békés külterületén 7 óra körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik járműnek. A balesetben egy utas könnyebben megsérült – számolt be róla a rendőrség.

Egy órával később Békéscsabán, a Pataky László utca és a Mazán László utca kereszteződésében egy kerékpáros egy autóval ütközött össze, a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Orosháza külterületén 10 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi és egy traktor hajtott egymásnak, előbbi jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

 

Baleset Szabadkígyóson. Fotó: police.hu

 

Negyed órával később Szabadkígyóson, a Magtár utcában egy lovas fogattal közlekedő férfi elvesztette az uralmát az állatok fölött, lementek az útról, ahol fának ütköztek. A férfi, aki jogosítvánnyal és hajtási engedéllyel sem rendelkezett, súlyosan megsérült.

A 44-es számú főút, Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán 14 óra 30 perc körül elesett egy motorkerékpáros. A 29 éves férfit a mentők súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Két órával később Békéscsabán, a Dobozi úton négy személygépkocsi csúszott egymásba. A balesetben hatan könnyebben megsérültek.

További programok »

FEL