Fiatalokat szállító mikrobusz karambolozott Újkígyós és Szabadkígyós között

2023. október 26. 18:51 | behir.hu

Többen megsérültek.

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz az Újkígyós és Szabadkígyós közötti útszakaszon – közölte szerda este az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A személygépkocsiba beszorult egy ember, őt a békéscsabai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították, majd átadták a mentőknek. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete megkeresésünkre azt közölte, hogy a balesetben egy személyautó és egy mikrobusz érintett, melyben két felnőtt és kilenc fiatal utazott. A gyerekek közül hárman, míg a felnőttek közül ketten sérültek könnyebben. 

Meg nem erősített információink szerint a személyautó vezetője életét vesztette.

 

További programok »

Kék hírek

Ismerőse banki adataival vásárolt magának telefont a szentesi férfi

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 32 éves büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősülő, jelenleg is más ügyből kifolyólag letartóztatásban lévő szentesi férfi ellen, aki bankszámlához tartozó belépési kódok jogosulatlan felhasználásával okozott kárt a bankszámla tulajdonosának.
2023. november 28. 10:08
FEL