Hárman több mint három teherautónyit loptak, egyet elfogtak, kettőt köröznek! - videoval

2016. május 22. 09:21 | behir.hu

Egy gyanúsított előzetesben, társait keresik.Több mint tíz helyre törtek be egy háromtagú társaság tagjai Békéscsabán. Az egyik férfit elfogták a rendőrök, tőle három teherautónyi lopott dolgot foglaltak le.

A cikkhez kapcsolódó videó: 

Békéscsabán 2015 novembere és 2016 májusa között történt betörések elkövetésével gyanúsítható az a háromtagú társaság, amelynek egyik tagját 2016. május 3-án fogták el a rendőrök.

A nyomozás eddigi adatai alapján a 33 éves kamuti R. Sz. két társával, Szombati Krisztiánnal és Tölcsér Ferenc Zsolttal tíznél több lakóházba, garázsba tört be. Háztartási gépeket, szerszámokat, építőanyagokat, műszaki cikkeket, arany ékszereket, bútorokat és egyéb tárgyakat loptak el. Ezek többségét a nyomozók a kamuti férfinál tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták. A három teherautónyi lopott dolog egy részét a rendőrök már visszaadták, illetve visszaadják a sértetteknek.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság R. Szabolcsot 2016. május 3-án bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amelyet a Békéscsabai Járási Ügyészség indítványára a Gyulai Járásbíróság nyomozási bírája 2016. május 5-én elrendelt. A férfi társait, a medgyesbodzási Szombati Krisztiánt és a békéscsabai Tölcsér Ferenc Zsoltot keresi a rendőrség. Kérik, hogy aki bármit tud róluk, tegyen bejelentést a körözésükről kiadott felhívásban megadott elérhetőségek valamelyikén.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság köszöni a lakossági segítségét, együttműködését!

 

Forrás:police.hu

FEL