Hangulatos adventi este Gerlán

2019. december 8. 15:14 | D. Nagy Bence

Bensőséges hangulatú rendezvényre gyűltek össze a gerlaiak szombat este. A Wenckheim-kastély mögött felállított sátorban a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki megtalálhatta a kedvére való elfoglaltságot.

A Gerlai Wenckheim Társaság szervezésében immár harmadik éve tartják meg a gerlai adventet. Jakab Zuzsanna, az egyesület elnöke elmondta, nemcsak az ünnepkör miatt különleges a rendezvény.

Az adventi eseményre idén is cipősdoboz akciót hirdetett a társaság. 2018-ban több mint száz ilyen ajándékcsomagot gyűjtöttek össze a gerlaiak. A december 15-éig beérkező dobozok a Baptista Szeretetszolgálat segítségével jutnak el a megyében élő rászorulókhoz, tette hozzá Jakab Zsuzsanna.

 

 

A szombati eseményen a gerlai óvodások és a Jázmin Utcai Idősek Klubjának tagjai adtak műsort a jelenlevőknek, akiket a szervezők forró itallal és friss harapnivalóval vártak.

 

Galéria

További programok »

Itthon

Jakab: „A békési melós 140 ezerrel kap kevesebbet, mint a fővárosi kollégája”

Egy Békés megyei munkája is ér annyit, mint bárki másé Európában címmel tartott sajtótájékoztatót hétfő délután, a békéscsabai Petőfi ligetben Jakab Péter, az előválasztás miniszterelnök-jelöltje, és Stummer János országgyűlési képviselő, aki az ellenzéki előválasztáson Békés megye 1. számú választókerületében indul.
2021. június 21. 17:02
FEL