Hamis forgalmival

2016. május 25. 07:29 | Fekete Kata

Békéscsabán, a Corvin utcában május 24-én 16 óra 15 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy motorkerékpárral közlekedő férfi. A balesetben a motor vezetője megsérült, sérülése az elsődleges orvosi vizsgálat eredménye szerint 8 napon belül gyógyuló. A baleset körülményeit és a felelősség kérdését a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei május 24-én Nagyszénáson elfogtak egy kaszaperi férfit, aki ellen a Battonyai Járásbíróság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot. A 20 éves B. Józsefet a rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette.
A méhkeréki közúti határátkelőhelyen május 24-én 17 óra 45 perc körül egy olasz rendszámú személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román férfi. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélyét a műszaki érvényesség rovatnál meghamisították. A Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt büntető feljelentést tett a Sarkadi Rendőrkapitányságon, ahol az autó forgalmi engedélyét lefoglalták. 

Forrás: Police.hu

FEL