Hamarosan megújul a behir.hu!

2019. június 30. 17:28 | behir

Alapos ráncfelvarráson esik át a behir.hu hírportál. A projekten már hónapok óta lázasan dolgozunk és már csak napok kérdése, hogy Önöknek is megmutassuk az új felületet!

 

 

Miért változtatunk?

Az elmúlt egy-két évben bizony gyökeresen megváltoztak a médiafogyasztási szokások mind globálisan, mind pedig a Békés megyei lakosság körében.

Emellett – a megye első számú közéleti hírportáljaként – bizony mi sem mehettünk el szó nélkül. A célunk ugyanis mindig az volt, hogy Önök, olvasóink kényelmesen, gyorsan jussanak pontos, helytálló információkhoz a térségben zajló eseményekről. Ennek legfontosabb sarokköve, hogy a behir.hu felülete átlátható, könnyen böngészhető és informatív legyen. Ezért hamarosan megnövelt felületekkel és képekkel, egyértelműbb szerkezeti felépítéssel és kiemelésekkel segítjük majd a gyors tájékozódást.

A megszokott rovatok között új kialakítást kapott, ilyen például a 7.TV műsorfolyama, a Programajánló szuper, böngészhető naptár formájában kínál majd kikapcsolódási lehetőségeket, de a békéscsabaiak nagy múltra visszatekintő print magazinja, a Csabai Mérleg is megújult, szép felületen, könnyen kezelhető, teljes archív tartalommal köszönti majd az olvasókat az oldalon.

A mobilitás is kulcsfogalom volt a tervezésnél, mert azt szeretnénk, hogy Önök bármilyen eszközön könnyen hozzájussanak a nap legfontosabb, legérdekesebb híreihez. Az új behir.hu természetesen mobilbarát: a portál gyorsan betöltődik és tökéletesen átláthatóvá vált a struktúra, hogy olvasóink bármikor és bárhol gyorsan tájékozódhassanak.

Az oldal teljes egésze modern, friss arculatot kapott: megújult és egyszerűsödött logónk, a felület színeiben pedig a Körösök vizének kéksége köszön vissza.  Letisztult, funkcionális formák, színek és karakterek jellemzik az egész portált; mindez szépen összecseng a hagyományokat nagy becsben tartó, de a modernizációval együtt fejlődő, dinamikus megyeszékhely képével.

Bízunk benne, hogy Önök is elégedetten használják majd az új felületet, örömmel várunk mindenkit az új oldalon is! Hiszen a behir.hu továbbra is rólunk, nekünk szól, első kézből szállítva minden fontos információt, hiteles és pontos tájékoztatást nyújtva minden olvasó számára.

FEL