Ha szavaz, békéscsabai lehet Magyarország kedvenc kerékpárosbarát szolgáltatója

2023. november 1. 17:15 | behir.hu

Idén első alkalommal hirdeti meg a MAKETUSZ az Év Kerékpárosbarát Szolgáltatója versenyt, amelyre a hálózat tagjai nevezhettek. A beküldött pályázatok közül a szakmai zsűri kiválasztotta az ország 9 legszínvonalasabb kerékpárosbarát szolgáltatóját, amelyek közé bekerült a békéscsabai Arcanum Hotel is.

A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség arról számolt be, hogy olyan kiemelkedő szolgáltatást nyújtó szálláshelyek és vendéglátóhelyek kerültek a versenybe, amelyek az alapvető kritériumokon túl, folyamatosan törekednek arra, hogy fejlesszék és bővítsék a már meglévő kerékpárosbarát szolgáltatásokat, és kedvezményekkel tegyék vonzóbbá a bringások számára az ottlétet. A listára felkerült a békéscsabai Arcanum Hotel is, amely az év kerékpárútján, a Wenckheim-kerékpárút közvetlen szomszédságában található.

A szálláshely a vendégeik visszajelzéseire támaszkodva folyamatosan fejleszti és bővíti a már meglévő kerékpárosbarát szolgáltatásait: tágas tárolóhelyeket biztosít a kerékpároknak, kávét és hideg túracsomagot készít a korán kelő túrázóknak, segítséget nyújt szervizelésben, és díjmentesen biztosít 30 darab cruiser kerékpárt a felfedeződnek.

A döntőbe jutott szolgáltatások közül közönségszavazás alapján dől el, hogy kié lesz az elismerés. Szavazni a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség Facebook oldalán lehet az adott bejegyzésben lévő a képek kedvelésével 2023. november 12-ig.

További programok »

FEL