Ha ön nem megy moziba, a mozi jön önhöz!

2019. január 28. 06:02 | behir

Februárban házhoz jön a mozi - ez a Soldivision mottója.

Február elején a Soldivision alternatív filmterjesztő sajtóközleménye szerint "igazi moziélményt kíván a vállalkozó kedvű filmrajongóknak a saját lakásukban, a barátaik körében." A lakásmozi keretein belül a jelentkezők otthonuk kényelmében nézhetnek meg olyan filmeket, melyek moziban nem – vagy csak alig láthatók egyébként. És ezek között nem csak hazai és külföldi játékfilmek vannak, de különleges dokumentum- és kísérleti filmek is. (Halász Glória az indiai savtámadásokról szóló Rupa butikja című alkotását és Lichter Péter Üres lovak című kísérleti játékfilmjét a résztvevők premier előtt láthatják saját otthonukban.)

Ezen filmek mellett megnézhető lesz A monostor gyermekei című bhutáni-magyar-holland dokumentumfilm, a Genezis című magyar dráma, valamint az Így csajozz egy földönkívülivel című amerikai scifi-komédia Nicole Kidman és Elle Fanning főszereplésével.

A vetítés feltételei a 18 éves életkor, a kölcsöndíjszerződést kötése a film alternatív terjesztőjével, valamint az, hogy a a vetítési helyszínen legalább 20 fizető nézőnek kell kényelmes filmnézési lehetőséget biztosítani, vagy ki kell fizetni a 20 főre eső jegybevétel szerinti minimál garanciát. És természetesen a megfelelő vetítéstechnika biztosítása. A belépőjegy 2000 forint.

 

Forrás: SG

További programok »

Kultúra

Pribojszki Matyi pénteken élőben jelentkezik

Nehéz idők járnak; a télnek vége, de a köd áll... Az elkövetkezendő napokban szerethető, vidám embereket keresünk meg, akik lélekmorzsákat szórnak a behir.hu virtuális hasábjaira. Ezúttal a csabai származású Pribojszki Mátyás szájharmonikás, énekes, dalszerzőt kerestük telefonon. (Matyi hosszú évek óta Balatonalmádiban él.)
16:14
FEL