Ha ön nem megy moziba, a mozi jön önhöz!

2019. január 28. 06:02 | behir

Februárban házhoz jön a mozi - ez a Soldivision mottója.

Február elején a Soldivision alternatív filmterjesztő sajtóközleménye szerint "igazi moziélményt kíván a vállalkozó kedvű filmrajongóknak a saját lakásukban, a barátaik körében." A lakásmozi keretein belül a jelentkezők otthonuk kényelmében nézhetnek meg olyan filmeket, melyek moziban nem – vagy csak alig láthatók egyébként. És ezek között nem csak hazai és külföldi játékfilmek vannak, de különleges dokumentum- és kísérleti filmek is. (Halász Glória az indiai savtámadásokról szóló Rupa butikja című alkotását és Lichter Péter Üres lovak című kísérleti játékfilmjét a résztvevők premier előtt láthatják saját otthonukban.)

Ezen filmek mellett megnézhető lesz A monostor gyermekei című bhutáni-magyar-holland dokumentumfilm, a Genezis című magyar dráma, valamint az Így csajozz egy földönkívülivel című amerikai scifi-komédia Nicole Kidman és Elle Fanning főszereplésével.

A vetítés feltételei a 18 éves életkor, a kölcsöndíjszerződést kötése a film alternatív terjesztőjével, valamint az, hogy a a vetítési helyszínen legalább 20 fizető nézőnek kell kényelmes filmnézési lehetőséget biztosítani, vagy ki kell fizetni a 20 főre eső jegybevétel szerinti minimál garanciát. És természetesen a megfelelő vetítéstechnika biztosítása. A belépőjegy 2000 forint.

 

Forrás: SG

További programok »

Kultúra

13+1 – A nihiles Goffry koncertje a Stégen

Szombaton este Békés megye elsőszámú kultúrközpontjának, a Csabagyöngyének a Stégszínpadán adott önálló koncertet Goffry, az egykori Nihil zenekar énekes-gitárosa. Kultúrtörténeti pillanat volt, hiszen több mint 25 év hallgatás után állt színpadra és mutatta be lelke darabkáit. Beszámoló a behir.hu-n.
08:38
FEL