Gyújtogatott, vádat emelhetnek ellene

2017. június 8. 14:44 | behir

Nem tudta túltenni magát a szakításon, ezért felgyújtotta volt élettársa házának melléképületét egy férfi Csanádapácán. A rendőrség vádemelést javasol ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rongálás miatt folytatott nyomozást egy 61 éves csanádapácai férfi ellen, aki 2016. december 23-án korábbi párjánál gyújtogatott. Először 20 óra előtt ment el a nő házához, átmászott a kerítésen és a kazánházban meggyújtotta az összerakott tüzelőt. A férfi volt élettársa nem sokkal később észrevette a füstöt és eloltotta a tüzet.  Éjszaka a gyanúsított ismét elment a nőhöz és a melléképület két másik helyiségében is tüzet okozott. A nő felébredt a zajra, hívta a tűzoltókat. Az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói másnap délelőtt elfogták a férfit, aki beismerő vallomást tett. Nem tudta elfogadni, hogy volt párjával vége lett a kapcsolatuknak, ezért gyújtotta fel a nő házának melléképületét.

Az Orosházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a rongálás miatt folytatott nyomozást 2017. június 7-én lezárta és a büntetőeljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal küldte el az Orosházi Járási Ügyészségre.

További programok »

FEL