Nem volt mindenkinek vidám április elseje

2018. április 2. 09:01 | behir

Vésztő külterületén, április 1-jén, 4 óra körül egy személygépkocsi vezetője ki akart kerülni egy elé szálló madarat. Eközben az autó megcsúszott és árokba borult. A jármű vezetője súlyos, utasa könnyű sérülést szenvedett.

Kondoroson, a Dózsa György utcában, április 1-jén, 10 óra 30 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi.

Orosházán, a Kossuth Lajos utcából április 1-jén, 23 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint egy parkoló autó csomagtartójából kivett egy hangszórót. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 41 éves orosházi férfit lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök április 1-jén, 19 óra 45 perc körül egy Csanádapácán igazoltatott férfinál. Négy kisebb csomag növényi törmelék volt nála, amit állítása szerint saját használatra vásárolt. Az Orosházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt nyomozást indított és a férfitól lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL