Súlyos baleset Medgyesegyháza mellett, Békéscsabán tolvajt fogtak

2018. október 11. 10:49 | behir

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Orosháza és Medgyesegyháza külterületén

Orosháza külterületén október 10-én, 10 óra után néhány perccel összeütközött egy terepjáró és egy személygépkocsi. A balesetben hárman súlyosan megsérültek.

Medgyesegyháza külterületén, 19 óra körül egy személyautó lesodródott az útról, majd fának ütközött. A mentők a jármű vezetőjét, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittas és bódult állapotban közlekedett, súlyos sérüléssel vitték kórházba.

 

 

Békéscsabán lopás és ittas járművezetés gyanúja miatt, Békésen körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök két csabacsűdi férfit október 10-én délelőtt, Békéscsabán. A páros a békéscsabai vásárcsarnok egyik üzletéből vitt el egy nagy teljesítményű húsdarálót. Egy árus látta, mi történt, szólt a biztonsági szolgálat munkatársainak, akik értesítették a rendőrséget. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a két férfi ellen lopás bűntett miatt indított büntetőeljárást. Az ellopott darálót a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 10-én, 7 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Szarvasi úton. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök ezért előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfi ellen a rendőrök büntető feljelentést tettek.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei október 10-én, 11 óra 15 perc körül Békésen elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 20 éves békési B. Erik a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

Forrás: police.hu/police.hu

További programok »

FEL