Győri győzelemmel zárult a helyszínelők Békésben zajló versenye

2021. szeptember 30. 16:34 | behir.hu

Szoros versenyben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kettőse végzett az első helyen a Gyulán, szeptember 28. és 30. között megtartott X. Országos Baleset-helyszínelő Versenyen.

Amint azt korábban megírtuk, 18 megyei és a fővárosi csapat részvételével lezajlott megmérettetésen a résztvevők számot adtak elméleti tudásukról és kilenc állomáson mutatták be gyakorlati felkészültségüket.

A díjátadó ünnepségen Óberling József r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetője és Hudák Pál r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese méltatta a versenyzők teljesítményét – számolt be róla a police.hu. A pontszámok arról tanúskodtak, hogy valamennyi csapat alaposan felkészült és szép eredményeket ért el.

Az összesítés alapján az elsőséget végül a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csapata, Puklér András r. törzszászlós és Czövek Csaba r. főtörzsőrmester szerezték meg. A páros Kovács Miklós r. alezredes segítésével készült fel a feladatok megoldására. A második helyen a Hajdú-Bihar megyét képviselő kettős, Pénzes István c. r. törzszászlós és Tisza Dénes r. főtörzsőrmester végzett, az ő felkészítőjük Bacsó Attila r. alezredes volt. A harmadik Baranya megye csapata, Wenhardt Attila c. r. főtörzszászlós és Kanyar István c. r. törzszászlós lett, őket Balogh Roland László r. százados segítette. A negyedik helyen Borsod-Abaúj-Zemplén megye csapata végzett, ötödik helyezettek lettek a Heves megyei versenyzők, a hatodik helyezettnek járó díjat pedig a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrök vehették át.

További programok »

Kék hírek

Békéscsaba és Gerla közt történt baleset résztvevőjét keresi a rendőrség

Kedden a Békéscsaba és Gerla közötti úton összeütközött két személygépkocsi. Senki nem sérült meg, de az egyik autós a baleset után nem állt meg. A rendőrség kéri őt, hogy a történtek tisztázása érdekében jelentkezzen. Várják azok bejelentését is, akik bármit tudnak az esetről, vagy az ütközésben megsérült autóról.
11:11
FEL