Gyermekeink jövője a tét: Gál Kinga Sarkadon tartott lakossági fórumot

2019. május 14. 17:48 | Kovács Andrea

Európa és gyermekeink jövője a tétje a május 26-i választásnak – hangsúlyozta Gál Kinga Sarkadon. A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője Dr. Kovács József országgyűlési képviselő meghívására tartott lakossági fórumot a Békés megyei városban.

 

 

Gál Kinga 15 éve képviseli hazánkat az Európai Parlamentben. Mint mondta, azt látja, hogy Magyarország az európai tagállamok között egy olyan ország, amelynek véleményét nem lehet megkerülni – 2010 óta számtalan vitát vállaltak be azért, mert kiálltak a véleményükért. Mára igazolódott, hogy jól cselekedtek, mert megerősítették a magyar gazdaságot, látványos a fellendülés – mondta Fidesz- KDNP európai parlamenti képviselője.

 

fotó: Ujházi György

 

A családpolitikai területen olyan intézkedéseket hoztak, amelyet nem néznek jó szemmel Brüsszelben, de amely segítség lehet arra, hogy a demográfiai problémákat a családok gyermekvállalását segítő programokkal próbálják megoldani és nem idegen betelepítéssel – hangsúlyozta Gál Kinga, majd hozzátette: a  migrációval kapcsolatos vitákban nincsenek egyedül, sokan szurkolnak nekik Európa-szerte, még akkor is, ha csendben is vannak. Véleménye szerint éppen a gyermekeink miatt kell  ezeket a vitákat felvállalni.  Magyarországot kell Brüsszelben képviselni és nem a bevándorláspárti Brüsszelt Magyarországon - jegyezte meg a politikus. Az európai parlamenti választás tétje az, hogy elég erősek leszünk-e ahhoz, hogy véleményünket az elkövetkező időszakban a döntéshozatali szinten is ki tudjuk fejteni - fogalmazott Gál Kinga.

Dr. Kovács József  vendége Bakondi György belbiztonsági tanácsadó lesz, aki az Európai parlamenti választás fontosságáról Gyulán tart lakossági fórumot, pénteken.

FEL