Fizetés nélkül távoztak volna

Balesetek és lopások miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében április 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Tarhos külterületén 8 óra 30 perc körüli időben két személygépkocsi ütközött össze, a balesetnek egy súlyos és egy könnyű sérültje van. Muronyban 15 óra 45 perc körüli időben személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Szabálysértési őrizetbe vettek egy orosházi nőt, aki az egyik áruházból 11 óra körüli időben több terméket tulajdonított el. A nőt a rendőrség munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 22 éves M. Sándor 18 óra körüli időben a békéscsabai piacon, az egyik pavilonból lopott. A piac biztonsági őre a férfit tetten érte és a rendőrök megérkezéséig feltartóztatta. A Békéscsabai Rendőrkapitányság M. Sándor ellen több hasonló, vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , , , , ,