Szombaton is akadt dolga a rendőröknek Békés megyében

2022. július 31. 12:12 | behir.hu

Baleset és bűncselekmények miatt történt rendőri intézkedés.

Orosházán, a Huba utcában 2022. július 30-án 18 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője elütött egy nőt, aki a gyalogos-átkelőhelyen akarta áttolni kerékpárját. A mentők a nőt és a bicikli gyermekülésében utazó három éves kislányát is könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Letért az útról és felborult egy személyautó 2022. július 30-án 5 óra 45 perc körül Tarhos és Vésztő között. Senki nem sérült meg, de a jármű vezetője elhagyta a helyszínt. A rendőrjárőrök rövid idő alatt megtalálták a balesetet okozó férfit, akinél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A 27 éves vésztői férfi ellen büntetőfeljelentést tettek és elvették a vezetői engedélyét.

Gádoros külterületéről 2022. július 30-án 21 óra után néhány perccel előállítottak a rendőrjárőrök egy faddi férfit. Segédmotoros kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy 2024. május 20-áig a Szekszárdi Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek a 34 éves férfi ellen. Emellett ittas járművezetés miatt is indul vele szemben büntetőeljárás, mert a helyszíni szondáztatás alkoholfogyasztást jelzett nála és a rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések is megerősítették azt, hogy ittasan vezetett.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL