Fának ütközött Bélmegyeren, súlyos sérüléssel szállították kórházba

2022. április 23. 11:04 | behir.hu

Bélmegyeren és Csorváson balesetnél helyszíneltek, Orosházán ittas járművezetés gyanúja és őrizetbe vétel miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében április 22-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu. Bélmegyer külterületén 13 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője letért az útról és fának ütközött. A jármű vezetőjét és utasát súlyos sérüléssel vitték kórházba. Csorvás külterületén 19 óra körül egy személyautó lesodródott az útról, majd jelzőtáblának ütközött. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

 

Baleset Csorvás külterületén (Fotó: police.hu)

Baleset Csorvás külterületén (Fotó: police.hu)

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök április 22-én 20 óra 30 perc körül Orosházán, a Hársfa utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. Az orosházi autóst a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették az 52 éves férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Orosházán,  április 22-én 2 óra körül szomszédok között kialakult vita fajult tettlegességig. Egy férfi a szomszédjaival, egy testvérpárossal szóváltás során összeverekedett, ketten könnyebben megsérültek. A rendőrjárőrök a konfliktus résztvevőit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indítottak ellenük büntetőeljárást. A rendőrség a három orosházi férfit őrizetbe vette.

További programok »

FEL