Három baleset, egy súlyos és két könnyű sérült

2019. november 3. 11:14 | behir

Orosházán, Szarvason és Bélmegyer külterületén is személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében, november 2-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu.

Orosházán, a Kohán György utca és a Móricz Zsigmond utca kereszteződésében egy gyalogosan közlekedő nő át akart menni az úttesten, de nem vette észre a neki balról érkező személygépkocsit és elé lépett. Az autós nem tudta elkerülni az ütközést és elütötte a nőt, aki súlyos sérülést, lábszárcsonttörést szenvedett.

Szarvason, a Vasút utca és a Béke utca kereszteződésében 11 óra után néhány perccel történt baleset. Egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy gyalogos nőnek, aki a gyalogos-átkelőhelyen, szabályosan akart átmenni az úttesten. A nő megsérült, sérülése nem súlyos.

Bélmegyer külterületén, 16 óra körül egy személygépkocsi vezetője, egy egyenes útszakaszon áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a szemből érkező személygépkocsival. Ez utóbbi jármű az ütközés után lesodródott az útról és felborult. Az autót vezető férfi könnyebben megsérült.

 

További programok »

FEL