Fidesz: Tisztáznia kell magát a Jobbik orosházi képviselőjelöltjének

2018. április 5. 12:02 | behir.hu

Dávid Zoltán, Orosháza város polgármestere és Molnár Béla, a Fidesz orosházi elnöke sajtótájékoztatón szólította fel dr. Szabó Ervint, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjét és önkormányzati képviselőjét, hogy tisztázza magát vagy távozzon a közéletből.

Molnár Béla elmondta: dr. Szabó Ervin, a Jobbik orosházi képviselője állt annak hátterében, hogy embereket tartottak éveken át rabszolgasorban, tartottak rettegésben, vették el nyugdíjukat és etették őket döghússal; a napvilágra került dokumentumok ezt egyértelműen igazolják.

- Dr. Szabó Ervinnek tisztáznia kell magát ez alól a szörnyű bűn alól, vagy távoznia kell a közéletből – emelte ki az orosházi Fidesz elnöke.

Dávid Zoltán polgármester szerint dr. Szabó Ervinnek világosan kell beszélnie és fel kell tárnia, hogy orosházi képviselői munkáját és döntéseit befolyásolták-e a róla információkkal rendelkező csoportok. Igaz-e, hogy zsarolták és a mai napig zsarolják? – tette fel a kérdést a polgármester. – Amennyiben továbbra is mellébeszél és nem tisztázza magát, úgy méltatlanná vált az orosházi emberek képviseletére! – hangsúlyozta.

 

További programok »

FEL