Fémtüskéket rakott ki egy okányi töltésen egy férfi

2019. július 17. 12:49 | behir

Két autó is defektet kapott, ezért kezdett el vizsgálódni a rendőrség.

Két egymást követő napon, 2018. november 29-én és 30-án két autó kapott defektet Okányban, a Holt-Sebes-Körös csatorna töltésén. Az egyik járműnek mindkét első gumiabroncsa, a másiknak a bal oldali első kereke eresztett le. Az autók a földből három centiméterre kiálló fémtüskékre hajtottak rá, ezért kaptak defektet – írja a rendőrség hivatalos honlapja.

A Gyulai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Az eljárás során a rendőrök egy okányi férfi udvarában lefoglalták azt a vashálót, amelyből olyan darabok hiányoznak, amelyeket az úton találtak.

Igazságügyi szakértői vélemény, valamint több információ, adat is megerősítette a gyanút, hogy a férfi készítette és tette ki a tüskéket a töltésen kitaposott nyomba, ezért őt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták. A Gyulai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait július 16-án továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

 
 

További programok »

Itthon

Új kenyér ünnepe a Kistérségi Szociális Központban

A Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Központban is ünnepséget rendeztek augusztus 20-a alkalmából. A vendégeket az intézmény igazgatója, valamint Békéscsaba polgármestere is köszöntötte csütörtökön, a kenyérszentelést követően pedig egy hagyományőrző népi zenés műsorral is kedveskedtek a résztvevőknek.
17:42
FEL