A gyerekülésnél fogva rántott el egy biciklist, eljárás indult ellene

2019. február 12. 13:07 | behir

A gyermekülésnél fogva rántotta meg menet közben ismerőse kerékpárját egy férfi Eleken. A rendőrség a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja.

Menet közben megrántotta ismerőse kerékpárját egy férfi Eleken. Az eset 2018. július 31-én 19 óra 30 perc körül történt a Lőkösházi úton. A két férfi között közvetlenül a történtek előtt szóváltás volt, majd amikor egyikük kerékpárral elindult, a másik férfi utána szaladt. Mikor utolérte, megfogta a kerékpár csomagtartóján lévő gyermekülést és megrántotta a kerékpárt. A férfi elvesztette az egyensúlyát és elesett, de nem sérült meg.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 31 éves kétegyházi férfit a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. február 11-én átadta az ügyészségnek.
 
 
 Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Figyelem, elkezdődött az őzek párzási időszaka, nő a balesetveszély!

Az őzek párzási időszakában ajánlott fokozott figyelemmel közlekedni. A vadak hirtelen ugranak ki az út melletti árkokból, bokrokból a járművek elé. Gyakran elkerülhetetlen az ütközés, ezért fontos, hogy a járművezetők betartsák a sebességhatárokat, vadveszély esetén lassítsanak!
2019. július 16. 14:10
FEL