Két esetben intézkedtek szombaton a Békés megyei rendőrök

2021. február 7. 09:04 | behir.hu

Elek közelében balesetnél helyszíneltek, Gyulán egyedi azonosítójellel visszaélés gyanúja miatt léptek fel a rendőrök február 6-án.

Elek külterületén 15 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és árokba csúszott. A mentők a jármű vezetőjét és az egyik utasát könnyű, míg a másikat súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja – olvasható a police.hu-n.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei megállítottak egy autóst 21 óra 45 perc körül Gyulán, a Kárpát utcában. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy egy másik járműre kiadott rendszám volt a személygépkocsin. Ezért az 53 éves gyulai férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene.

Gyula

Őrizzük meg a nyitottságunkat – Villáminterjú Gugolya Mártával

Gugolya Márta etika-színháztörténet szakon végzett a Pannon Egyetemen. Szabadidejében rajzol, fest, ékszereket készít. Jelenleg a BSZC Szent-Györgyi Albert Technikuma és Kollégiumában kollégiumi nevelőként és fejlesztőpedagógusként dolgozik. Villámválaszaiban azt is elárulta, hogy nem szeret senkit sem hazugságon érni, illetve kitért arra is, hogy kik a legfontosabb személyek számára.
2021. április 9. 07:30
FEL