Két esetben intézkedtek szombaton a Békés megyei rendőrök

2021. február 7. 09:04 | behir.hu

Elek közelében balesetnél helyszíneltek, Gyulán egyedi azonosítójellel visszaélés gyanúja miatt léptek fel a rendőrök február 6-án.

Elek külterületén 15 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és árokba csúszott. A mentők a jármű vezetőjét és az egyik utasát könnyű, míg a másikat súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja – olvasható a police.hu-n.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei megállítottak egy autóst 21 óra 45 perc körül Gyulán, a Kárpát utcában. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy egy másik járműre kiadott rendszám volt a személygépkocsin. Ezért az 53 éves gyulai férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene.

További programok »

Gyula

A kastélyban és a várban folytatódik a városismereti képzés

Gyakorlati résszel folytatódik a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. városismereti képzéssorozata. Tavasszal a járványhelyzet miatt online platformon frissíthették fel a várossal és a turisztikai attrakciókkal kapcsolatos ismereteiket kilenc gyulai szálláshely és a Várfürdő dolgozói. Október 27-én személyesen is találkozhatnak a vár és az Almásy-kastély kínálatával.
2021. október 23. 12:27
FEL