Felújítják és kibővítik a belvárosi pizzériát - alapkőletétel Békéscsabán

2018. július 19. 14:17 | Kovács Andrea

A Hunyadi téren huszonhét éve működő étterem tulajdonosa úgy döntött, hogy a kisebb átalakítás után most egy nagy, közel 200 milliós beruházásba kezd.

 

 

A mostani hely bővítése és felújítása által Barna Mihály tulajdonos egy korszerű, a közösség igényeihez jobban igazodó vendéglátóhelyet szeretne üzemeltetni.

A beruházás alapkőletételén Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő elmondta: régóta tartó barátság köti Barna Mihályhoz, a pizzériában pedig nemcsak finom ételeket, hanem igazi vendégszeretet és törődést kapott.

 

Deutsch Tamás, Herczeg Tamás és Barna Mihály

 

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő kiemelte: Békéscsaba egy fontos színtere újul meg, hiszen a  családi vállalkozás jelentős fejlesztést hajt végre magánforrásból a Hunyadi téren, ahol a belváros rekonstrukció harmadik üteme is zajlik.

A munkálatok hamarosan elkezdődhetnek, és a tervek szerint jövő év tavaszára már az újjáépült pizzéria várja vendégeit.

 

További programok »

Gazdaság

Nem várható árcsökkenés a sertéshúspiacon

Visszaeső belföldi és exportértékesítés jellemezte az élelmiszeripar első negyedévét, de a második negyedévtől lassan normalizálódhat a helyzet. A költségek mérséklődése már a fogyasztói árakban is érezhető, kivéve a sertéshúsoknál, itt még folytatódhat a drágulás.
2023. május 29. 17:35
FEL