Fél évig a 15-ös körzet betegeit is ellátja Békéscsabán dr. Sonkoly Iván

Január elsejétől, helyettesítés keretében dr. Sonkoly Iván, a 9. számú körzet háziorvosa vette át dr. Tóth Judit, a 15. számú körzet korábbi háziorvosa betegeinek ellátását.

Dr. Tóth Judit tavaly júliusban döntött úgy, hogy megszünteti a praxisát, de december végéig még ellátta a betegeket, illetve gondoskodott a helyettesítésről.

– Január elsejétől az önkormányzat vette át a praxis működtetését, és fél évre én kaptam megbízást a helyettesítés ellátására. Június 30-áig van lehetősége a doktornőnek arra, hogy értékesítse a praxisát, amennyiben ez nem sikerül, akkor – vélhetően július elsejétől – megszűnik a praxis – tudtuk meg dr. Sonkoly Ivántól.

A 9. számú körzet háziorvosa megjegyezte, hogy szabad orvosválasztás van, ha valaki szeretne, átjelentkezhet olyan körzetbe, ahol erre van fogadókészség. Amennyiben nem jelentkeznek át máshoz a 15-ös körzetben élők, a területi ellátási kötelezettség révén, helyettesítés keretében fogadják dr. Tóth Judit betegeit is a Dózsa György út 6. szám alatt található rendelőben.

Megosztás:

Címke: , ,