Ezekre a témákra voltak kíváncsiak a behir.hu olvasói 2021-ben

2022. január 2. 14:48 | Varga Diána

Vajon Ön is arra volt kíváncsi, mint mások? A cikkből kiderül!

Az év utolsó napjaiban már megmutattuk önöknek, melyek voltak azok a cikkek, amelyekre olvasóink a legkíváncsibbak voltak 2021-ben – az éves összefoglalót ide kattintva találja. Minket pedig az foglalkoztat a leginkább, hogy mi az, ami olvasóinkat igazán érdekli. Nem untatjuk önöket hosszú táblázatokkal, viszont szívesen megmutatjuk egy szófelhőben, hogy melyek voltak az év legkelendőbb témái a behir.hu oldalon. 

Talán nem meglepő, de a prímet a koronavírus-járvány vitte: az év elején sokakat érdekelt, hogy mikor lehet felvenni az első védőoltást, majd év közben a második és harmadik oltás kérdésköre vált népszerűvé. Szintén sokan kerestek rá arra, hogy az M44-es egy-egy szakasza mikortól lesz fizetős, valamint továbbra is előkelő pozícióban tartja magát a zanót és a nünüke – higyjék el, bennünket is meglep, mennyien keresnek rá ezekre a kifejezésekre. 

A legnépszerűbb oldalunk a Programajánló volt, ezt követően az aktuális hírek fülre kattintottak a legtöbben. Minden eddiginél többen kerestek rá kiadónk, a Békéscsabai Médiacentrum Kft. másik két sajtótermékére, a 7.Tv és a Csabai Mérleg kifejezésekre. 

Köszönjük, hogy 2021-ben is bizalmat szavaztak hírportálunknak, reméljük, hogy az új évben is velünk tartanak! Ha még nem tette meg, kedvelje oldalunkat a Facebookon, hogy mielőbb értesüljön legfrissebb híreinkről, iratkozzon fel YouTube csatornánkra, ahol a 7.Tv hírműsorait és magazinjait tekintheti meg, valamint kövesse Instagram oldalunkat, amelyen – ha szemfüles – kulisszatitkokat is láthat.

További programok »

Itthon

Az orosházi kórház várja az orvostanhallgatókat és rezidenseket

Ahhoz, hogy az orvostanhallgatók az általános orvosi diplomát megszerezzék, kórházi gyakorlatokon kell részt venniük, amik pontosan szabályozva vannak a tanrendben. Az orvosi diplomát megszerző rezidens orvosoknak pedig szintén kórházi háttér kell, hogy a választott szakvizsgájukat le tudják tenni. Ezeket a gyakorlatokat pedig olyan akkreditált intézményekben végezhetik, mint az Orosházi Dr. László Elek Kórház.
12:08
FEL