Évet indítottak a fiatalok

2018. szeptember 14. 17:58 | Szendi Rita

Ebben az évben is megrendezték az Andrássy Úti Társaskörben a már hagyománynak számító ifjúsági évindítót. A tavalyi beszámolók és az idei programok beharangozói mellett, bemutatkoztak a 27. Garabonciás napok polgármesterjelöltjei is.

 

 

Megtelt az Andrássy Úti Társaskör nagyterme csütörtökön az évindítóra. A fiatalok körében nagyon népszerűnek számít ez a rendezvény, ugyanis itt értesülhetnek az aktuális ifjúsági eseményekről.

– Lassan már hagyománnyá válik, hogy szeptember első, második hetében az ifjúsággal foglalkozó szervezetek képviselői, ifjúságsegítő szakemberek, maguk a fiatalok és a döntéshozói oldalon állók találkoznak, áttekintik a tanévben zajló ifjúsági programok körét – mondta el a BMJV Polgármesteri Hivatala Oktatási, Közművelődési és Sport Osztályának osztályvezető helyettese, Varga Tamás.

Az évindítón résztvettek a város vezetői és döntéshozói is. Szarvas Péter köszöntőjében többek között arról is beszélt, hogy egyre sokszínűbb az ifjúsági élet a városban, sokszor őt is megkeresik a fiatalok különböző ötletekkel.

– Nagyon fontos a fiatalok véleménye számunkra, számítunk rájuk mindig. Azt kérem tőlük, hogy ne fogják vissza magukat, ne tartsák vissza ötleteiket, gondolataikat. Találjunk ki közösen programokat, amelyek értelmesek, intelligensek, szórakoztatók egyben és a fiatalokat tömegesen megmozgatják – fogalmazott a város polgármestere, Szarvas Péter.

Szarvas Péter hozzátette: az ifjúságpolitikai koncepció is folyamatosan a napirendi pontok között szerepel, amely a jövőben is segítheti a fiatalokat a megyeszékhelyen.

További programok »

FEL