Ételosztást szervez az MSZP Békéscsabán - Sajtóközlemény

2017. január 12. 17:28 | Kugyelka-Zámbori Eszter

A tavalyi évben több karitatív akciót is szerveztünk. December elején szimpatizánsaink és tagjaink által készített sálakat tettünk ki a Szent István tér padjaira arra kérve a csabaiakat, ha szükségük van meleg téli holmira vegyék el, vagy ha tudnak olyanokról akiknek nincs meleg téli ruhájuk vigyék el nekik. Karácsony előtt a tartós élelmiszer és ruhagyűjtés során felajánlott adományokkal több család karácsonyát sikerült boldogabbá tennünk. Ezek után szombaton ételosztással igyekszünk segíteni a rászorulókon. Békés megyében ezen a télen eddig Gyulán és Eleken nyújtott hasonló segítséget a Magyar Szocialista Párt. A karitatív akciók hozzátartoznak mindennapos tevékenységünkhöz.

A békéscsabai jótékonysági ételosztást január 14-én, szombaton a Szlovák Étterem udvarán rendezzük, ahol a helyszínen lesz lehetőségük a rászorulóknak egy tál meleg étel elfogyasztására. A Békéscsabai Önkormányzat Szociális Osztálya és a városi nyugdíjas szervezetek közreműködésével, már megkezdtük a rászorulók értesítését, de a az Irányi utca 4-6 szám alatt található Választókerületi Irodánkban is lehet jelentkezni a kuponért, melyért cserébe tudjuk biztosítani ingyenes az ebédet.

Fontosnak tartjuk, hogy rendszeresen segítsünk a nehéz sorban élőkön, ezért arra bíztatunk mindeket, aki megteheti, hogy rajtunk vagy a városban működő hivatalos, civil szervezetek keresztül segítsen azoknak, akiknek anyagi gondok miatt nehézséget okoz a meleg ételhez vagy meleg ruházathoz jutás. Minden olyan kezdeményezést támogatunk, amely segít a hétköznapok problémáinak a leküzdésében.

A Magyar Szocialista Párt Békés Megyei 1. Választókerületi Helyi Szervezete nevében: Miklós Attila, elnök

FEL