Esküvői smink előtti kozmetikai kezelések

2017. április 18. 13:21 | Mikóczy Erika

 

A menyasszonyi smink egy olyan természetes hatású nem túl erős, de mégis mutatós smink, ami előtérbe helyezi az arc adta előnyös vonásokat.

Harmonizál a frizura, a ruha és egyéb kiegészítők stílusával és a menyasszonyi csokor színével. Az esküvő előtti próba smink ajánlatos. Ez alkalommal lehetőség van több smink kipróbálására, hogy megtaláljuk az arcformához leginkább illő, a szépségét legjobban kiemelő színeket. Fontos kiemelni, hogy szép, hidratált bőrön a smink még jobban mutat.

Problémás bőr esetén, az esküvő előtt 6 hónappal havonta egyszer érdemes felkeresni egy kozmetikust, aki a bőrtípusunknak megfelelő kezelést fogja ajánlani. Akinek még nem volt műszempilla felhelyezve, és szeretne a nagy esemény előtt 2-3 hónappal konzultáljon egy szempilla stylisttal. A szemöldökigazítást, szempillafestést, bajuszgyantát a Nagy nap előtt 3-7 nappal, expressz hidratáló, vitalizáló arckezelés 1-3 nappal célszerű igénybe venni.

Az esküvő előtti készülődés igen nagy stresszel jár, mely nyomait láthatjuk az arcbőrünkön.

Kiváló alkalom a relaxálásra az utolsó bőrszépítő kozmetikai kezelés, mely a szalon új szolgáltatása,az  egyik vezető professzionális márka felhasználásával történik. Az 1 órás kényeztető arcápolástól a bőr ragyogóvá válik, hogy tündökölhess a Nagy napon. Továbbá a sminked még csodásabb és elragadóbb legyen.

A szolgáltatás részleteiről bővebben érdeklődj Békéscsabán, a Lívia Szépségszalonban, Dombóvári Edinánál a következő telefonszámon:  06-30/505-8500.

További programok »

FEL