Esküvő Kiállítás a Csabagyöngye Kulturális Központban

2016. január 20. 09:43 | behir.hu

Ebben az évben is részt vehetnek az érdeklődők az Esküvő Kiállításon. Január 23-án és 24-én a Csabagyöngye Kulturális Központ biztosítja a helyszínt a programnak, amelyre nem csak a jegyespárokat várják.

Nóvé Zoltán, a Körös-Trade ügyvezető igazgatója elmondta, hogy körülbelül 40 kiállítót várnak a hétvégén. A kiállítás különlegessége, hogy nem csak a hagyományos programokon vehetnek részt a látogatók, mint például az esküvői ruha, smink és haj bemutatók, hanem ezeke melett befektetési tanácsokat kaphatnak a jegyesek, házasság tréningentartanak számukra valamint a hagyományőrző lakodalmi előkészületek produkcióját is figyelemmel kísérhetik.

A kiállítás január 23-án, 10 órától várja az érdeklődőket, de mind a két napon számos különleges és érdekes programokkal várják a Csabagyöngyébe látogatókat.  A rendezvény megnyitója után a Szent-Györgyi Albert Gimnázium és Szakközépiskola divatbemutatóját tekinthetik meg, majd a Jam Beam Trió műsora következik, utána a Bibuczi Együttes mutatkozik be, 14:15-től a hagyományőrző lakodalmi előkészületek bemutatója lesz látható. Később az Edit Fodrászat esküvői hajkölteményeit lehet megtekinteni, majd a Hudák Család divatbemutatóján vehetnek részt az intézménybe látogatók. 17:30-kor a Bianca Szalon divatbemutatója zárja a programokat.

A második napon, vasárnap a Nyíri Lajos Társastánc Klub bemutatója nyitja a napot, az érdeklődők előtt bemutatkozik a Karaván Együttes produkciója. A hölgyek részt vehetnek Avon sminkbemutatón. Ezen a napon is a megtekinthetik a hagyományőrző lakodalmi előkészületek bemutatóját, majd az Acid Jazz Dance Company Táncegyüttes műsora mutatkozik be. Később a Thomassy Party Band varázsolja el a nézőközönséget. A második napon is bemutatkozik a Hudák Család divatbemutatója. A vasárnapi programokat a Békés Megyei Hírlap díjátadása zárja, amikor kiderül, hogy melyik szerelmes kapja meg a ,,2015 ifjú párja” címet.

A részletes program ajánlót megtekinthetik a Csabagyöngye honlapján.

Kora Éva Robertina

 

További programok »

FEL