Közúti közlekedési balesetek Békéscsabán, őrizetbe vételek Békésen és Szarvason

2016. január 22. 09:16 | behir.hu

Békés megyében 2016. január 21-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, mindhárom Békéscsabán történt.

A Lencsési úton 6 óra 30 perc körüli időben egy kerékpáros gyalogossal ütközött. Mindketten elestek és a biciklis nő 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. A Hold utcában 14 óra 30 perc körüli időben megcsúszott, elesett és súlyosan megsérült egy kerékpáros. Végül 18 óra 15 perc körüli időben a Szabadság téren egy személygépkocsi vezetője két nőt és egy gyermeket ütött el. A gyermek az elsődleges információk alapján könnyű sérülést, az egyik nő pedig 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. A balesetek körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békési Rendőrkapitányság 2016. január 21-én őrizetbe vett egy kamuti férfit. A 22 éves K. D. 2016. január 19-én 20 óra és 2016. január 20-án 7 óra 30 perc körüli időben egy kamuti ház garázsában álló, nyitva hagyott autóból eltulajdonított egy pénztárcát, valamint a ház udvaráról ellopott egy kerékpárt. A férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2016. január 21-én szabálysértési őrizetbe vett egy fiatalkorú fiút. A 17 éves fiatalember az egyik szarvasi áruházból tíz terméket tulajdonított el. A Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai a szarvasi fiút lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Forrás: police.hu

FEL