Esküvő kiállítás a Csaba Centerben

2016. január 13. 10:26 | Mikóczy Erika

Január az esküvőszervezés főszezonja. A karácsonyi lánykérések, családi kupaktanács után sokan elkezdik tervezni a nagy napot. A Csaba Center a jegyespároknak nyújt segítséget január 15-én pénteken és 16-án szombaton abban, hogy az érdeklődők megtaláljanak minden fontos partnert, akik az esküvő során számításba jöhetnek.

A tavalyi évtől a már több Esküvő kiállítás, több helyszínen várja az érdeklődőket, ám a Csaba Centerben megrendezett kiállításon az esküvői szakmához fűződő 42 kiállító cég kínálatán túl további 80 üzletben is megtalálhatják a párok az esküvőhöz szükséges kellékeket.

Lehet választani, sőt akár fel is lehet próbálni a legszebb menyasszonyi ruhát, a legelegánsabb vőlegény öltönyt, egyeztethetnek a legideálisabb esküvői helyszínnel, megtalálhatják a legrutinosabb fotóst, vagy akár a legprofibb szervezőt is. 

- Több olyan új kiállító is jelentkezett idén, akik első alkalommal vesznek részt ilyen rendezvényen, ugyanakkor fontos „partnerei” a nagy napnak – tudtuk Hrabovszki Györgytől, a Csaba Center igazgatójától.  

Amíg a standoknál személyre szabottan egyeztethetnek a párok a szakemberekkel, a színpadon látványos menyasszonyi ruha és vőlegény öltöny bemutatókra, fehérnemű és ékszer divatbemutatóra, alkalmi smink-és fodrászbemutatóra is invitálják az érdeklődőket.

Fontos „kellékei” a kiállításnak a zenekarok, is, akik nélkül nincsen lakodalom, így a színpadon folyamatosan egymást váltják a jobbnál jobb hangulatfelelősök, akikkel a műsort követően akár már le is szerződhetnek a házasulandók. Újdonság az idei kiállítás programjában, hogy nemcsak Békés megyei zenekarok lépnek fel.

A kiállításon idén is megválasztják a Csaba Center jegyespárját, jelenleg 74 pár van versenyben, rájuk a center facebook oldalán lehet szavazni. Az eredményhirdetés és az értékes díjak átadása január 16-án, szombaton 18 lesz a Csaba Center színpadán.

A két nap házigazdája, ceremóniamestere Oszlács Norbert lesz, a kiállítás pdig pénteken és szombaton 10-19 óráig várja az érdeklődőket.

 

Színpadi programok

 

Január 15. péntek

10.00: Hivatalos megnyitó: Köszöntőt mond Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója, közreműködik a GM Tánciskola

14.00: Spirit Szépségközpont alkalmi smink és fodrászbemutató az egész násznépnek

15.00: Thomassy Party Band

16.00: Bianca Szalon divatbemutató

16.30: Z-Fashion fehérnemű-és ékszer divatbemutató

17.00: Anikó Szalon és Clemont Férfi Divatszalon divatbemutató

18.00: Con Moto Rendezvényzenekar

 

Január 16. szombat

10.00: GM Tánciskola táncbemutató

11.00: Körös Party Band

12.30: Silver Zenekar

14.00: Szeged Live Band

15.00: Thomassy Party Band

16.30: Bianca Szalon divatbemutató

16.45: Spirit Szépségközpont alkalmi smink és fodrászbemutató az egész násznépnek

17.00: Z-Fashion fehérnemű-és ékszer divatbemutató

17.30: Anikó Szalon és Clemont Férfi Divatszalon divatbemutató

18.00: Csaba Center Jegyespárja verseny 2016. eredményhirdetés és díjátadás

 

FEL