Elütött egy kerékpárost, cserbenhagyta, előállították az autóst

2017. november 1. 10:19 | behir

Újkígyóson egy személygépkocsi vezetője, Orosházán egy kerékpáros sérült meg közlekedési balesetben. Békéscsabán cserbenhagyás miatt intézkedtek a rendőrök.

Újkígyóson, a Szent István utca és a Jókai utca kereszteződésében, október 31-én, 16 óra 55 perckor összeütközött két személygépkocsi. Az egyik jármű vezetője megsérült, sérülése nem súlyos.

Orosházán, a Lorántffy utcában, október 31-én, 19 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, súlyos sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Lencsési úton október 31-én, 18 óra 30 perc körül egy jobbra kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak és nekiütközött. A férfi elvesztette az egyensúlyát, de le tudott szállni úgy a kerékpárjáról, hogy nem sérült meg. Az autót vezető nő erről nem győződött meg, nem beszélt a férfival, hanem elhajtott a helyszínről. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei azonosították és a lakásáról előállították, cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL