Két autó ütközött Orosházán, az egyik sofőr ittas volt

2019. február 18. 16:19 | behir

Összeütközött két személygépkocsi Orosházán. A balesetben vétlen autós elhajtott helyszínről, meg sem nézte, hogy a másik kocsiban utazó házaspár és a gyermekeik megsérültek-e. A férfi a gyanú szerint ittas volt, ezért nem állt meg.

Orosházán, a Rákóczi út és a Kossuth tér kereszteződésében, február 17-én 15 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik autó vezetője, egy családjával utazó férfi nem adott elsőbbséget a másik autósnak, ezért történt a baleset. A vétlen járművezető azonban nem állt meg, nem győződött meg arról, hogy valaki megsérült-e és az adatait sem adta meg, hanem elhajtott.

A balesetet okozó férfi, a felesége és a három gyermek nem sérültek meg, de a gyermekek nagyon megijedtek, édesanyjuk vitte el őket a helyszínről. A rendőrök azt a kocsit, amellyel a családot cserbenhagyó autós közlekedett, Orosházán, a Libapiac téren találták meg úgy, hogy nem ült benne senki. Miközben a rendőrök az autót vizsgálták, odament a férfi és elismerte, hogy az ütközéskor ő vezette a járművet úgy, hogy reggel alkoholt fogyasztott. Ezt a szonda is jelezte, ezért a férfit előállították mintavételre és elvették a vezetői engedélyét. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 38 éves orosházi férfi ellen ittas járművezetés és cserbenhagyás vétségek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

Forrás: MTI

További programok »

Kék hírek

Horrorkaravánt fogtak az M44-esen

A különféle túlterhelt és furcsán összerakott utánfutós szerelvények a magyarországi autópályák és autóutak jelenségei. Békés megyében nemrég adták át az M44 Kondoros-Tiszakürt közötti szakaszát, így csak idő kérdése volt, hogy mikor jelenik meg az első veszélyes autószállító szerelvény.
2019. december 6. 14:18
FEL