Elromlott a békéscsabai tűcsere-automata

2019. július 23. 11:32 | Szendi Rita

A Mi-Értünk Egyesület még 2010-ben állított fel egy tűcsere-automatáta békési megyeszékhelyen, melynek célja, hogy megelőzhetőek legyenek a különböző fertőzések az eszközöket használók körében.

Hírportálunk értesülése szerint az automata nemrég eltűnt a Posta közből. Megkerestük az egyesület elnökét, aki érdeklődésünkre arról tájékoztatott, hogy az automata elromlott és szervizelésre szorul. Mező Andrea hozzátette: nincs egyszerű dolguk, hiszen ezeket a készülékeket tudomásuk szerint legközelebb Budapesten javítják. Az elnök éppen ezért az olvasók segítségét kéri: ha bárki ismer olyan szervizt, amely foglalkozik ilyen automaták szerelésével Békéscsabán vagy annak közelében, akkor azt jelezzék szerkesztőségünk vagy az egyesület felé.

Az egyesület elnöke jelezte azt is, hogy amint megjavították az automatát, az visszakerül régi helyére, addig azonban az egyesület székhelyén, a Kazinczy utca 6/1 szám alatt biztosítanak ingyenes, steril eszközt az igénylőnek.

További programok »

Itthon

A néphagyomány szerint Szent István napján indulnak útnak a gólyák

Augusztus 20-a Magyarország nemzeti ünnepe és hivatalos állami ünnepe az államalapítás és államalapító Szent István király emlékére. A nap egyben a magyar katolikus egyház egyik – Magyarország fővédőszentjének tiszteletére tartott – főünnepe. A nap az új kenyér ünnepe is.
17:49
FEL