Elnökségi ülést tartott a KDNP békési szervezete

2020. május 19. 17:58 | behir.hu

A Keresztény Demokrata Néppárt békési szervezete múlt héten tartotta meg elnökségi ülését. Az előző év beszámolóján túl az aktuális helyzetről folytattak eszmecserét a tagok. 

Polgár Zoltán, Békés város alpolgármestere hivatalos közösségi oldalán számolt be az ülésről, ezt az alábbiakban olvashatják: 

"A kormányzó pártszövetség kisebbik tagja markánsan és eredményesen képviseli azt a keresztény-nemzeti értékrendet, amihez a saját életemet is igazítom. Sajnos mostanában, amikor ezek mellett határozottan kiállunk, néha egyedül maradunk abban az Európában, amelynek kialakulását és történelmét is az Istenbe és a Szentírásba vetett hit vezette.

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) helyi szervezete a hét folyamán tartotta meg szokásos elnökségi ülését. Az előző év beszámolójának előkészítését szolgáló technikai kérdések megbeszélése után az aktuális helyzetről ejtettünk néhány szót. Tagságunkból sokan döntéshozóként is ráhatással voltak és vannak a veszélyhelyzet kezelésére, személyes segítségük, hozzájárulásuk is jelentős. Egyöntetűen úgy értékeljük, hogy az elvégzett munka pártunk értékrendjét képviselve, kormányunk elképzeléseivel összhangban, nemzetünk érdekeivel egyezően történt.

Természetesen az elkövetkező időszakra vonatkozó elképzeléseinket, várható feladatainkat is áttekintettük. Mindannyian egyetértettünk azzal a véleményemmel, hogy a naprakészség, a friss információk és - a szerencsére úgy tűnik enyhítő - szabályváltozások követése szükséges a békési élet, a helyi gazdaság mielőbbi beindításához, megerősítéséhez.

Polgár Zoltán alpolgármester"

 

További programok »

FEL