Elkezdődött a felkészülés a békési kosarasok otthonában is

2019. augusztus 15. 18:47 | Szendi Rita

Augusztusban elkezdődött a felkészülési időszak a békési kosárlabdásoknál is. A csapat a tavalyi kiesés után idén az NB I. B Zöld csoportjában kezdi meg a bajnoki szezont.

Míg délelőtt konditermi edzésekkel, addig esténként technikai és taktikai edzésekkel készülnek a békési kosárlabda csapat játékosai a szeptember közepén kezdődő szezonra. Az együttes csapatkapitánya idén kezdi meg hatodik szezonját a békési kosárlabdásoknál. Koma Dániel elmondta, hogy egyelőre még a fizikai felkészülés folyik, majd csak ezután kezdődnek a labdás foglalkozások.

A tavalyi kerethez képest két új játékos érkezett a békési kosarasokhoz – mondta el a csapat vezetőedzője. Balog Vilmos hozzátette: ebben az évben másik csoportban szerepelnek, ami új kihívásokat jelent az együttesnek. Kiemelte: tavaly a Piros csoportban, az NB I. B erősebb csoportjában szerepeltek, sajnos kiestek, így most a Zöld csoportban vannak.

– Ez egy picit számunkra is újdonság lesz, hiszen az itteni ellenfeleket kevésbé ismerjük. A célunk az, hogy az élbolyban végezzünk és erre úgy gondolom, hogy jó esélyünk is van – fogalmazott Balog Vilmos.

A másodosztályú békési kosárcsapat szeptember 14-én kezdi meg a 2019/2020-as bajnoki szezont, addig is edzőmérkőzéseken vesznek részt, jövő héten például Ceglédre utaznak.

További programok »

FEL