Elkészült a streetball-pálya a Lencsésin

2022. szeptember 17. 09:25 | behir

Jó hír a kosárlabdázás kedvelőinek, hogy elkészült és rövidesen használatba is vehető a Lencsési lakótelepen kialakított rekortán borítású streetball-pálya.

– Az új, szabványos, 15 x 11 m-es pályaméretű és 17,4 x 14,4 m fogadófelületű pálya a Pásztor utca 17. szám alatti önkormányzati ingatlan területén található. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége támogatásából megvalósult beruházásnak köszönhetően tovább bővülnek a sportolási lehetőségek a városrész lakosai és amatőr sportolói számára – jelentette be hivatalos közösségi oldalán Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere .

A Békéscsabai Városgazdálkodási Kft. fogja ellátni a pálya üzemeltetését és karbantartását. Annak nyitva tartásáról, illetve használatáról a cég tud majd felvilágosítást adni. 

További programok »

Önkormányzati hírek

Opauszki Zoltán: A megújuló energiák intenzívebb használata lehet a megoldás

Az energiapiacokon az utóbbi években drámai változások mentek végbe, az energiapiaci környezet kiszámíthatatlanná vált, az energia ára a többszörösére emelkedett. A földgáz- és villamos-energiaszámlák kifizetése jelentős terhet jelent, nem csak a családoknak, hanem az önkormányzatoknak, Békéscsabának is.
2022. szeptember 24. 12:30
FEL