Elindult a tavaszi divatnapok a Csaba Centerben

2017. április 7. 15:25 | Horváth Szabolcs

Elkezdődött a belvárosi bevásárlóközpontban a Tavaszi Divatnapok és Akciók Éjszakája. A „főszerepet” ezúttal is a divat játssza, a kifutón a legújabb tavaszi, nyári trendek jelennek meg. A fellépő modellek, táncosok és fények ezúttal a cirkusz és a varázslat világába kalauzolják a látogatókat.

Több mint 30 divatbemutató lesz, ahol minden termékkör legkiválóbb képviselői jelennek meg- mondta Hrabovszki György. A Csabacenter igazgatója hozzátette: emellett lesznek zenei programok, fellépők és komoly szerep jut a cirkusznak, a zsonglőröknek és az artistáknak. Szintén kuriózum, hogy idén egy úgynevezett pasimegőrzővel is készülnek.

-Játékpénzzel rulett, póker, sakk, óriássakk, darts, játékkonzolok vagy éppen csak egy jó beszélgetés megfelelő hangulatban várja az urakat, ez azért van, hogy a hölgyek nyugodtan tudjanak vásárolni. Mert tudjuk, hogy a játszóház, a gyermekmegőrző funkció nagyon fontos. Egy nyűgös gyerek nem hagyja az embert vásárolni. Egy nyűgös férj sem- nyilatkozta Hrabovszki György a Csaba Center igazgatója.

A Csabacenter marketingvezetője elmondta: fontos az egészséges életmód, a sport népszerűsítése is a hosszú tél után. Ezért a vásárlás mellett, több ilyen jellegű színpadi bemutató is lesz. A gyerekeket is bevonják a divatnapokba, őket hajfonással, csillámtetoválással, arcfestéssel várják.

-Pénteken a Baros Imre Artistaképző Intézet, artistái, zsonglőrei mutatkoznak be a színpadon. Majd látni fogják a kedves nézők, hogy egy olyan hang és fény technikát szerelünk majd föl, amire vélhetően majd a technika hídját fogják tudni használni levegő akrobata számra is. Úgyhogy ez mindenképpen szemet gyönyörködtető lesz- mondta Kocsis- Sajti Anikó a Csaba Center marketingvezetője.

A szervezők még az ország egyik leghíresebb mentalistáját Danny Blue-t is meghívták, aki különleges előadásával kápráztatja majd el a látogatókat.

 

További programok »

FEL