Elindította aláírásgyűjtési akcióját a Fidesz Békéscsabai Alapszervezete

2024. március 22. 11:52 | Csiffáry Zsuzsanna

A Fidesz Békéscsabai Alapszervezete elkezdte aláírásgyűjtési akcióját. A kampányprogramról pénteken reggel tartott sajtótájékoztatót a Szabadság téri Fidesz iroda előtt, Szegedi Balázs és Herczeg Tamás.

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Békéscsabai Alapszervezetének elnöke, Szegedi Balázs hangsúlyozta kampányprogramjuk célját és kitért  annak pontjaira is.

– Az elkövetkező hetekben több ezer embert fogunk megkeresni. Számunkra az előttünk álló választás és az ehhez kapcsolódó felkészülés nem feladat, hanem lehetőség. Hiszen így van lehetőségünk másokkal egyeztetni, beszélgetni a jövőnket meghatározó kérdésekről. Az a célunk, hogy a választások igazi nyertese az itt élők legyenek – fogalmazott.

Az alapszervezet elnöke hangsúlyozta, hogy céljaik között Békéscsaba fejlődése szerepel első helyen, legyen szó kultúráról, útviszonyokról, oktatási rendszerről. Mint mondta ehhez nemcsak az eddig igénybe vett forrásokat kell felhasználni, hanem plusztámogatások bevonása is szükséges. Szegedi Balázs nyomatékosította, hogy az adatokat digitálisan fogják kezelni, ezzel is ügyelve azok biztonságára, jogszerű kezelésére.

Herczeg Tamás, országgyűlési képviselő megerősítette, hogy az emberekkel való közvetlen kommunikáció nem hanyagolható el.

– Szeretnénk a lehető legtöbb háztartásba eljutni, a választópolgárokkal beszélni. Az a több évtizedes tapasztalatunk, hogy sokan szeretnék megismerni személyesen a képviselőjelölteket. Továbbá azt is tudatosítani kell, hogy egy képviselőnek nem szakadhat meg a kapcsolata a választópolgárokkal. Így tehát az előttünk párbeszédet folytatunk, ami részben arról a szól, miért fontos az, hogy egy erős kormánypárti képviselőcsoportja legyen Békéscsaba önkormányzatának, másrészt pedig a helyi ügyekről, helyi kérdésekről helyi valóságról szeretnénk beszélgetni az emberekkel. Az ilyen beszélgetések során szóba kerülhetnek olyan ügyek is, amelyek az egész ország jelenét, illetve jövőjét meghatározzák – fogalmazott a térség országgyűlési képviselője.

Herczeg Tamás hangsúlyozta, hogy a Szabadság tér 1-3. szám alatti földszinti iroda nyitvatartása bővülni fog, ide is várják a beszélgetni vágyó választópolgárokat.

További programok »

Itthon

Együk színesre az agyunkat, testünket és a lelkünket – színek a tányéron

A mentális és fizikai egészségre mindig vigyázni kell. Nem is gondolnánk, mennyi mindenre van hatással az, amit elfogyasztunk. Kicsi gyerekként, amikor az emberről a szülei féltőn gondoskodnak és ráripakodnak egy kevésbé kedvelt étel elfogyasztásánál azzal, hogy "nem azért esszük, mert finom, hanem azért, mert jó!", szenvedésnek élhetjük meg a színes étrendet. Fiatal felnőttként az ember rájön, nagy érték volt ez a gondoskodás.
2024. május 20. 15:11
FEL