Elhunyt Udvari Szabolcs, az Előre korábbi játékosa

2020. szeptember 27. 08:51 | behir

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Udvari Szabolcs korábbi első osztályú labdarúgó, aki pályafutása alatt öt szezont töltött Békéscsabán

A szegedi származású bal oldali védő az SZVSE-ben nevelkedett, majd alsóbb osztályokban játszott a Csongrád színeiben - írja a delmagyar.hu. Ott figyeltek fel rá a Békéscsaba vezetői és le is igazolták, így öt szezont töltött el a csabai klubnál és feljutott az NB I-be.

 

(Fotó: delmagyar.hu)

(Fotó: delmagyar.hu)

 

Az NB I-ben játszott a Szeged LC-ben és a Honvéd színeiben is, míg Csongrád-Csanád megyében a Makó, a Mórahalom, a Csongrád mezében lépett pályára az NB I/B-ben, az NB II-ben és az NB III-ban. 2015-ben Mórahalmon hagyta abba a futballt.

Udvari Szabolcs tragikus hirtelenséggel, 46 éves korában hunyt el. A lilák korábbi játékosának emlékére a vasárnap délutáni Békéscsaba-Kazincbarcika NB II-es mérkőzés gyászszünettel kezdődik majd - jelentette be közleményében a csabai klub.

 

További programok »

Sport

Magyar Kupa: Hősiesen helytállva estek ki a csabai fiatalok

Nagyon nehéz helyzetben volt, de mégis kiállt a Magyar Kupában a Békéscsaba 1912 Előre. A lilák a koronavírus miatt csak a ifi csapatukat tudták kiállítani a Diósgyőr ellen. A DVTK az első félidőben nem találta a fogást ellenfelén, de a fordulást követően cseréi révén eldöntötte a továbbjutás sorsát.
2020. október 29. 18:48
FEL