Elfogás , garázdaság és biztonsági intézkedések

2016. január 17. 09:47 | behir.hu

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 2016. január 16-án 8 óra 45 perc körüli időben belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi, aki ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság adott ki elfogatóparancsot. A 43 éves N. Tibort a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Garázdaság szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök 2016. január 16-án 13 óra 45 perc körüli időben Csanádapácán, az Arany János utcában. Egy férfi volt élettársa háza előtt kiabált, fenyegetőzött. Az egyenruhások, miután felszólításukra befejezte a hangoskodást, helyszíni bírság megfizetésére kötelezték.

Sarkadon, Gyulán és Dévaványán hívtak mentőt segítségre szoruló emberekhez a rendőrök 2016. január 16-án. Sarkadon, a Losonczi utcában 6 óra körüli időben egy 90 éves férfi feküdt a földön magatehetetlenül. Gyulán, a Temesvári úton 8 óra körüli időben találtak rá egy bolgár férfira, aki elmondása szerint az éjszakát egy buszmegállóban töltötte. Dévaványán, a Zrínyi utca és a Klapka utca kereszteződésében 15 óra 45 perc körüli időben egy járókelő figyelt fel egy ittas férfira, aki elesett, megsérült és nem tudott tovább menni. A nő értesítette a rendőrséget, az egyenruhások pedig mentőt hívtak férfihoz. A mentők a Sarkadon elesett idős férfit, a Gyulán a hideg időben átfázott bolgár állampolgárt és a Dévaványán magatehetetlen állapotba került férfit is kórházba vitték.

További programok »

FEL