Elektromos kerékpárt vezető férfiak dolgoztatták meg a rendőröket pénteken

2019. július 27. 16:02 | Kugyelka-Zámbori Eszter

Mezőberényben közlekedési balesetnél helyszíneltek, Vésztőn pedig ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök pénteken – írja a police.hu.

Mezőberényben, a Vésztői úton pénteken 9 óra 45 perc körül elesett és könnyebben megsérült egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi. Felmerült a gyanúja annak, hogy a férfi ittasan kerékpározott.

Ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök szombaton 0 óra 40 perc körül Vésztőn, a Liszt Ferenc utcában. Egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni légalkoholmérés eredménye pozitív lett. A férfit előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra, ahol két újabb mérést végeztek, ezek szintén megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Nem ugrott meg a nyelvvizsgázók száma a felvételi szigorítás miatt

Egyelőre sem a nyelvi kurzusokra beiratkozók, sem a nyelvvizsgára jelentkezők száma nem ugrott meg, jóllehet ebben a tanévben életbe lép a felsőoktatási felvételi szigorítása, és a jövő tavasszal végző középiskolások közül már senki sem juthat be a felsőoktatásba középfokú nyelvvizsga nélkül – tudta meg a Magyar Nemzet Rozgonyi Zoltántól, a Nyelvtudásért Országos Nyelvoktatási és Nyelvvizsgáztatási Szakmai Egyesület elnökétől.
06:41
FEL