Elektromos kerékpárt vezető férfiak dolgoztatták meg a rendőröket pénteken

2019. július 27. 16:02 | Kugyelka-Zámbori Eszter

Mezőberényben közlekedési balesetnél helyszíneltek, Vésztőn pedig ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök pénteken – írja a police.hu.

Mezőberényben, a Vésztői úton pénteken 9 óra 45 perc körül elesett és könnyebben megsérült egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi. Felmerült a gyanúja annak, hogy a férfi ittasan kerékpározott.

Ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök szombaton 0 óra 40 perc körül Vésztőn, a Liszt Ferenc utcában. Egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni légalkoholmérés eredménye pozitív lett. A férfit előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra, ahol két újabb mérést végeztek, ezek szintén megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

A Magyar Kultúra Lovagja lett a szarvasi születésű Dobrotka Pál

Dobrotka Pál évtizedekig élt Békés megyében; a csabaiak leginkább a vendéglátás területéről ismerik. Közben egy jó másfél évtizede már könyvkiadóként is tevékenykedik. 2011 óta a szegedi központú Nemzeti Értékek Könyvkiadó egyik alapítója és vezetője.
2022. január 27. 16:44
FEL