Együtt: Felvesszük a harcot a Fidesz-kormány óriásplakátjaival szemben

2018. február 13. 14:22 | Horváth Szabolcs

Az Együtt ismét felveszi a harcot a Fidesz-kormány óriásplakátjaival szemben - mondta Bod Tamás. A párt dél-békési országgyűlési képviselőjelöltje úgy fogalmazott: folytatják a szellemi környezetszennyezés elleni harcukat és Békés megye több városában is át fogják ragasztani a plakátokat.

Egyéni módját választja az Együtt a kormány plakátjai ellen való tiltakozásnak. Az ellenzéki párt képviselői ugyanis úgy döntöttek: átragasztják azokat az óriásplakátokat, amelyeken a kormány arra hívja fel a figyelmet, hogy mely ellenzéki pártok bontanák le a déli határra épített kerítést. Az Együtt dél-békési országgyűlési képviselőjelöltje szerint semmi szükség nincs a kerítésre.

- Ne keverjük össze a valódi menekülteket a migránsokkal, főképp ne a terroristákkal. 2015-höz képest a menekültválság nagyságrendje tizedére, huszadára csökkent, az Európai Unió és Törökország megállapodásának köszönhetően, ezért a kerítésre semmi szükség nincs- nyilatkozta Bod Tamás az Együtt dél- békési országgyűlési képviselőjelöltje.

Az Együtt békéscsabai elnöke azt mondta: nem jelentene problémát, ha a menekültek ideiglenesen hazánkban tartózkodnának. Körömi János szerint a migránsok nem akarnak Magyarországra jönni.

- Ők, amikor itt voltak akkor is csak át akartak menni. Én itt voltam velük két hétig, megköszönték, hogy itt lehettek egy rövid ideig, de ők Nyugat- Európába akarnak menni, nem kell félniük az embereknek, nem akarnak Magyarországra jönni- mondta Körömi János az Együtt békéscsabai elnöke.

Az Együtt politikusai bejelentették: Békéscsaba után Orosházán, Battonyán, Gyulán és Szarvason is átragasztják a plakátokat.

 

 

További programok »

Itthon

FEL