Egynapos sebészet: Beszerelték az adományokból vásárolt fali ellátó sávokat

2018. augusztus 16. 06:45 | behir

Hamarosan átadják az Orosházi Kórház egynapos sebészeti részlegét, ami új lehetőségeket teremt a modern gyógyításban. A szobákba már fel is szerelték a fali ellátó sávokat, amelyeket a februári, kórházi bál több, mint 2 millió forintos bevételéből vásároltak meg.

Az elmúlt időszakban az egészségügyi intézményben felújították, kifestették a kórtermeket, hogy modern, minden igényt kielégítő környezet várja a betegeket – olvasható a kórház közleményében.  Ezt követően az elmúlt hetekben egyre több gépészeti eszköz és berendezés került a kórtermekbe. Ezek között voltak azok a fali ellátó sávok is, amelyeket a februári jótékonysági bál adományaiból vásároltak meg. A 16 darab, Medirex Zrt. által szállított, betegágyak fölé szerelhető fali ellátó sávokban van 230 Voltos aljzat, telefon csatlakozási lehetőség, dupla EPH aljzat, olvasólámpa, éjszakai világítás, dupla kapcsoló és nővérhívó is.

További programok »

Itthon

Orbán Viktor: Magyarország mindenek előtt

A klímavédelem kapcsán cselekedjünk, ne csak beszéljünk! – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédében vasárnap, a Várkert Bazárban. A kormányfő beszélt Trianonról, az elmúlt 10 év eredményeiről, az új nemzeti konzultációról, Gyöngyöspatáról, a családvédelmi intézkedésekről és a következő két évről is.
17:52
FEL