A kórházban üléseztek az orosházi rotarysták, adományt is vittek

Az orosházi Rotary Clubnál bevett szokás, hogy a szervezet tagjai ellátogatnak egymás munkahelyére, így mindenki bepillantást nyerhet klubtársa foglalkozásába. A tagok a kezdeményezés folytatásaként látogattak el nemrég az Orosházi Kórházba. 

A szervezet tagjai a klub leköszönő elnöke, Laczi Mihály, a kórház közgazdasági főosztályvezetőjeként invitálta meg a tagokat – számol be az eseményről az Orosházi Kórház közleménye. Az egészségügyi intézményt dr. Duray Gergő főigazgató bemutatta és ismertette az elmúlt évek fejlesztéseit. Pető-Farkas Éva gazdasági igazgató a kórház finanszírozási hátteréről és gazdasági szerkezetéről beszélt, dr. Rácz Oszkár orvosigazgató az orvosszakmai fejlődést ismertette, majd Greksza Lászlóné ápolási igazgató a kórházban folyó szakdolgozói képzésekről tartott tájékoztatót.

– Az igen részletes, s mindenki által érthető tájékoztatók után klubtagjaink részéről jó néhány kérdés és észrevétel hangzott el. A felvetésekre – legyen az pozitív vagy negatív – vendéglátóink őszintén, kertelés nélkül válaszoltak, amit külön köszönünk. Kiváló hangulatban telt a kihelyezett klubülés, pozitív élmények értek minket a kórházban – fogalmazott dr. Deák György. A Rotary Club Orosháza következő elnöke az esemény végén egy 120 ezer forintos adományt is átadott dr. Duray Gergő főigazgatónak. Az összeget a Rotary tagjai egyénileg adták össze, ezzel szeretnének hozzájárulni a kórház fejlesztéséhez. Az összeget a kialakítás alatt álló Egynapos sebészet felszereléséhez használják majd fel.

Megosztás:

Címke: , , ,