Egykori csabai iskolájában vasárnap gyertyát gyújtanak Suhajda Szilárd emlékére

2023. május 27. 17:30 | behir

"Találkozzunk egykori iskolája, a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium bejárata előtt 2023. május 28., 20.00 órakor és gyújtsunk egy-egy mécsest" – olvasható az iskola facebook oldalán.

Vasárnap este várnak mindenkit, aki csendesen emlékezne Suhajda Szilárdra.
 
A hegymászóra az iskola a saját gondolataival emlékezik közösségi oldalán: "A hegymászás számomra az önmegvalósítás csodálatos lehetősége. Egy élhetetlen világba lépsz be, ahol éppúgy lelsz békére és mennyei szépségre, mint pokoli sötét erőkre és sziklakemény, fagytól zord, üres sötétségre. Egyszerre vesz körül a Minden és a Semmi. A teljesség és az üresség. És mindazon csoda által, ami a szemed elé tárul, minden nehéz lélegzet, minden újabb lépés közelebb visz saját magad teljesebb megismeréséhez. Nem csak az ismeretlen és a világ felfedezését jelenti odafent lenni: önmagad megismerését is. Az ember elveszik és magára talál: a test és lélek új állapotait ismered meg. Újjáértelmeződik múlt, jelen és jövő. Újjászületsz"...

További programok »

Békéscsaba

DK: Jól takarékoskodtak a városi intézmények, a költségvetés stabil

A békéscsabai, szeptemberi közgyűlés döntéseit értékelte hétfőn a Demokratikus Koalíció. Dancsó Tibor, a párt önkormányzati képviselője többek között a városi költségvetés módosításáról és a Békéscsabai Médiacentrum Kft.-vel kapcsolatos döntésről tájékoztatott.
2023. szeptember 25. 16:00
FEL