Egy órán belül elfogták a lopás gyanúsítottját

2017. augusztus 11. 11:46 | behir

Mobiltelefont lopott egy házból egy férfi Békéscsabán. Kivágta az épület egyik ablakán a szúnyoghálót, úgy jutott be a szobába, ahol a készülék volt. A rendőrök a bejelentés után nem sokkal elfogták, más bűncselekmény miatt körözés is volt ellene érvényben.

Lopás gyanúsítottját fogták el a rendőrök augusztus 10-én, 23 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Kis-Tabán utcában - írja a police.hu. Egy ház egyik utcára néző ablakáról vágták le a szúnyoghálót és a házból elvittek egy mobiltelefont. A tulajdonos felfigyelt a zajra és 23 óra után néhány perccel hívta a rendőrséget.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei az utcában igazoltattak egy kutyáját sétáltató férfit, aki tagadta, hogy lopott. Elfogatóparancs volt ellene érvényben, ezért előállították. A 22 éves békési Sz. Zsoltot a Gyulai Rendőrkapitányság azért körözte, mert a gyanú szerint augusztus 10-én, 3 óra körül egy korábban ellopott kulccsal bement egy gyulai apartmanházba. Vendégektől és a tulajdonostól is lopott többek között műszaki cikkeket, szeszes italokat. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói Sz. Zsoltot kihallgatták, a gyulai és a békéscsabai lopás elkövetését is elismerte. A rendőrök megtalálták a kést, amivel a békéscsabai ház ablakán a szúnyoghálót kivágta, valamint a mobiltelefont is, amit lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak.

 

 

További programok »

Kék hírek

Ezúttal Kaszapernél értek utol három határsértőt

Három határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében, Kaszaper külterületén. Eközben átadták a román hatóságnak azt a magát palesztin állampolgárnak valló férfit, akit hajnalban tartóztattak fel Lőkösháza külterületén.
13:06
FEL