Édesapja élettársát rugdosta meg a sarkadi férfi

2023. augusztus 27. 11:54 | behir.hu

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 23 éves büntetlen előéletű sarkadi férfival szemben, aki édesapja élettársát bántalmazta.

A férfi édesapja és a sértett nő 2022 júniusa óta élnek élettársi kapcsolatban, amely kapcsolatot a terhelt a kezdetektől fogva nehezményezett. Konfliktus ugyan nem fordult elő köztük, azonban amikor az utcán találkoztak, a terhelt soha nem köszönt édesapja élettársának. Így történt ez 2023. február 15-én is. Miután a délutáni órákban a nő hazaért, beszámolt párjának arról, hogy a fia ismét nem köszönt neki, és megkérte, hogy hívja fel a fiát. Miután a férfi átadta neki a telefont, a nő számon kérte a terhelten, hogy az miért nem köszön neki, illetve miért nem látogatja az édesapját. Ezt követően szóváltás alakult ki, amelynek az lett az eredménye, hogy a terhelt bontotta a vonalat, majd azonnal kerékpárra ült, és azzal az apjáék kötegyáni lakóhelyére hajtott.

Miután az ingatlanhoz ért, egyenesen a lakóház konyha helyiségébe ment, majd az ott található kanapén ülő nőhöz lépett, akit minden előzmény nélkül egy alkalommal arcon rúgott. A tettlegességet követően a terhelt azonnal elhagyta a helyszínt, és kerékpárral hazament. A bántalmazás következtében a sértett nő 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést, orrcsont-törést, illetőleg az arcán hámhorzsolásokat és repesztett sérüléseket szenvedett.

Forrás: Békés Vármegyei Főügyészség

További programok »

FEL