Édesapja adta át neki a volánt, kerítésnek hajtott a fiatal lány

2021. július 30. 11:34 | behir.hu

A lány apja nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békés megyében 2021. július 29-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békésszentandráson, a Fő utca és a Szent László utca kereszteződésében 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton bicikliző férfinek és összeütköztek. A mentők a kerékpárost könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Orosházán, a Napsugár utcában 19 óra 30 perc körül egy személyautóval közlekedő fiatal lány lehaladt az útról és kerítésnek ütközött. Mellette ült az édesapja, aki a balesetben nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A 17 éves lánynak nem volt vezetői engedélye, ezért ellene szabálysértési eljárás indult. Édesapja ellen pedig a rendőrök járművezetés tiltott átengedése miatt büntetőfeljelentést tettek.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

2023-ban is keres kiképezhető kutyákat a NAV

Ismét vásárol olyan kutyákat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), amelyek szakszerű kiképzés után szolgálatba állhatnak. Ezúttal kereső- és járőrkutyákra is szüksége van a szervezetnek. 10 hónapostól 3 évesig jöhetnek szóba az egészséges kutyusok. Gazdáik február 17-éig, e-mailben küldhetnek ajánlatot a vásárra.
2023. január 30. 18:20
FEL